PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

TrefpuntVier keer per jaar wordt, tijdens een inloopmiddag, een lezingencyclus gehouden onder de naam 'Trefpunt'. Tijdens een lezing van ± 1 uur wordt een onderwerp belicht. Daarna is er een gezellige nazit met een drankje en zoutjes; een belangrijk aspect van deze middagen voor het onderling contact tussen onze leden.

De locatie is een zaal van het Agnus Dei gebouw, Koningin Julianalaan 12 te Waalre. De middagen beginnen om 14.00 uur (de zaal is open vanaf 13.30 uur, aanmelden vooraf is niet nodig) en duren tot 16.30 uur. De toegangsprijs bedraagt € 4,00, inclusief consumpties. Iedereen - dus ook niet-leden - is van harte welkom.

Routebeschrijving:
Komende van Valkenswaard over de Eindhovenseweg bij het eerste verkeerslicht in Aalst linksaf, na enkele honderden meters is het gebouw rechts van u. Met het openbaar vervoer vanuit Valkenswaard of Eindhoven ook makkelijk te bereiken via de buslijnen 317 en 318 die een halte hebben in het centrum van Aalst.

Inlichtingen:
Peter Oolbekkink, tel. (040) 221 45 27 of e-mail peter.oolbekkink@gmail.com

 

 

Kalender1Activiteitenagenda

Reizen:
Meer informatie over de reis naar Ootmarsum van 27 september t/m 1 oktober vindt u in de rubriek "Activiteiten".

Kunst & Cultuur:
Op 24 april hebben wij vastgesteld dat de deur naar meer vrijheden zich geleidelijk opent en ruimte kan ontstaan om weer iets te organiseren en elkaar te ontmoeten. Wij richten het vizier op half september en hebben een kleinschalige activiteit in gedachte, die veilig kan worden uitgevoerd. Het voelt als terrein verkennen en wennen aan een soort nieuw avontuur.

Evenementen
Meer informatie over de evenementen in 2021 wordt z.s.m. bekendgemaakt