PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

TrefpuntVier keer per jaar wordt, tijdens een inloopmiddag, een lezingencyclus gehouden onder de naam 'Trefpunt'. Tijdens een lezing van ± 1 uur wordt een onderwerp belicht. Daarna is er een gezellige nazit met een drankje en zoutjes; een belangrijk aspect van deze middagen voor het onderling contact tussen onze leden.

De locatie is een zaal van het Agnus Dei gebouw, Koningin Julianalaan 12 te Waalre. De middagen beginnen om 14.00 uur (de zaal is open vanaf 13.30 uur, aanmelden vooraf is niet nodig) en duren tot 16.30 uur. De toegangsprijs bedraagt € 4,00, inclusief consumpties. Iedereen - dus ook niet-leden - is van harte welkom.

Routebeschrijving:
Komende van Valkenswaard over de Eindhovenseweg bij het eerste verkeerslicht in Aalst linksaf, na enkele honderden meters is het gebouw rechts van u. Met het openbaar vervoer vanuit Valkenswaard of Eindhoven ook makkelijk te bereiken via de buslijnen 317 en 318 die een halte hebben in het centrum van Aalst.

Inlichtingen:
Peter Oolbekkink, tel. (040) 221 45 27 of e-mail peter.oolbekkink@gmail.com

 

 

Kalender1Activiteitenagenda

Reizen:
Meer informatie over de reis naar Ootmarsum van 27 september t/m 1 oktober en de busdagtocht naar Vulkaan-Eifel van 19 oktober vindt u in de rubriek "Activiteiten".

Kunst & Cultuur:
Meer informatie over het bezoek aan DolusDela op 23 september en de lezing door Gerard Rooijakkers op 26 oktober vindt u in de rubriek "Activiteiten".

Evenementen
Meer informatie over de evenementen in 2021 wordt z.s.m. bekendgemaakt