PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

TrefpuntVier keer per jaar wordt, tijdens een inloopmiddag, een lezingencyclus gehouden onder de naam 'Trefpunt'. Tijdens een lezing van ± 1 uur wordt een onderwerp belicht. Daarna is er een gezellige nazit met een drankje en zoutjes; een belangrijk aspect van deze middagen voor het onderling contact tussen onze leden.

De locatie is een zaal van het Agnus Dei gebouw, Koningin Julianalaan 12 te Waalre. De middagen beginnen om 14.00 uur (de zaal is open vanaf 13.30 uur, aanmelden vooraf is niet nodig) en duren tot 16.30 uur. De toegangsprijs bedraagt € 4,00, inclusief consumpties. Iedereen - dus ook niet-leden - is van harte welkom.

Routebeschrijving:
Komende van Valkenswaard over de Eindhovenseweg bij het eerste verkeerslicht in Aalst linksaf, na enkele honderden meters is het gebouw rechts van u. Met het openbaar vervoer vanuit Valkenswaard of Eindhoven ook makkelijk te bereiken via de buslijnen 317 en 318 die een halte hebben in het centrum van Aalst.

Inlichtingen:
Peter Oolbekkink, tel. (040) 221 45 27 of e-mail peter.oolbekkink@gmail.com

 

 

Borreluurtje

borreluurtje w800

 

LET OP: Door de actuele ontwikkelingen van het coronavirus gaat het koffie/borreluurtje voorlopig niet door. Zodra deze ontmoetingsmiddag weer doorgaat laten we het u weten.

Iedere derde vrijdag van de maand zijn al onze leden en hun introducés van harte welkom op het maandelijks koffie/borreluurtje in ’’Bosherberg Harba Lorifa", Heerkensdreef 20 5552 BG in Valkenswaard. Deze ontmoetingsmiddag is van 14.30 uur tot 16.30 uur. U hoeft zich niet aan te melden: kom gewoon gezellig binnenlopen. De drankjes en eventuele hapjes zijn voor eigen rekening. Voor eventueel vervoer/ informatie kunt u bellen naar Diny van Kemenade: 040 2130588 of 06 46726075.

We zijn verhuisd.
We hebben een nieuwe locatie: Bosherberg Harba Lorifa, Heerkensdreef 20 5552 BG in Valkenswaard (achter zwembad De Wedert). In deze bosherberg hebben we meer rust en ruimte, maar vooral een betere geluidskwaliteit, waardoor we elkaar beter kunnen verstaan. De middag duurt van 14.30 tot 16.30 uur,

al kent gezelligheid soms geen tijd.