PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Een magische Kerst…. een winterdroom! In de Orchideeën Hoeve gaat helaas niet door

Datum
vrijdag 10 december 2021
Telefoon
Truus van de Vorstenbosch 040 221 5140
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De dagreis van vrijdag 10 december gaat helaas niet door 

Reizen2De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest is ook dit jaar weer omgetoverd tot een magische kerstbeleving. Met duizenden lichtjes en een gezellig ingericht gedeelte, waar de kraampjes gevuld zijn met leuke snuisterijen en lekkernijen. Met één stap in deze ‘winterdroom’ bent u de wereld om u heen zo vergeten. Er is een prachtige route door de tuinen, zodat u optimaal kunt genieten van het prachtige decor.

KerstboomIn de loop van de ochtend vertrekken we richting restaurant waar we voor u een heerlijke warme 3-gangen lunch hebben gereserveerd. Vanuit hier rijden we naar Luttelgeest voor een bezoek aan de Orchideeën Hoeve. Hier krijgt u ruimschoots de tijd om de kerstsfeer op u in te laten werken. U kunt een bezoek brengen aan de gezellige kraampjes en rondstruinen in de kassen.
U ziet in volle pracht honderdduizenden orchideeën in vele soorten. Deze bloemen zijn qua vorm, kleur en grootte de meest gevarieerde soort ter wereld. In de Vlinder Vallei vliegen ruim tweeduizend vlinders langs rotswanden, beekjes en vijvers. In de Lorituin kunt u ook de wereld van de kleurrijke papegaaitjes ontdekken. Wilt u even uitrusten?
Daarvoor zijn gezellige zitjes ingericht waar u een hapje kunt eten en wat drinken. Om helemaal de kerstsfeer te proeven heeft u vanaf 17.00 uur ook toegang tot de Kaarsjesavond. De elfjes gaan om 16.30 uur duizenden kaarsjes, lampjes en lantaarns aansteken en de vele fonteinen en watervallen worden sfeervol verlicht. De magische sfeer die vervolgens in de tuinen ontstaat, is een droombeleving die je in aanloop naar Kerst niet wilt missen! Tijdens de kaarsjesavonden wordt de eindeloze lichtjesroute extra bijzonder gemaakt door livemuziek en het leven in de tuinen. Bewonder hoe de nachtvlinders rustig rondfladderen, ervaar dat de papegaaitjes zelfs in het schemer een cupje nectar kunnen vinden.
Bij het afscheid van deze prachtige winterdroom ontvangt u een orchidee in cadeauverpakking. Daarna brengen wij u weer terug naar uw opstapplaats.

Bij voldoende belangstelling, vertrektijden:
10.15 uur bij de Mariakerk, Warande 8 in Valkenswaard.
10.30 uur bij de Jumbo, Hortensialaan 2 in Aalst.
21.30 uur geplande thuiskomsttijd.

Reissom: € 64,75 p.p.
Bij de reissom is inbegrepen: vervoer per luxe touringcar, warme 3-gangen lunch, entree Orchideeën Hoeve en kaarsjesavond, 1 orchidee in cadeauverpakking
Aanmelden: vóór 22 november, bij Truus van de Vorstenbosch: tel. 040 2215140, e-mail reizen@pvge-awv.nl
Betalen: Nadat uw aanmelding door de Reiscommissie per mail of telefonisch
is bevestigd, kunt u de reissom overmaken op rek.nr. NL62 RABO 0155706055 t.n.v. PVGE Aalst-Waalre-Valkenswaard o.v.v. ‘winterdroom’.
Bereikbaarheid: de begeleiding is gedurende deze dag bereikbaar op tel. 06 4415 0407

Orchidieeenhoeve

 

 
 

Powered by iCagenda

Kalender1Activiteitenagenda

Reizen:
Vrijdag 10 december Dagreis naar de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest 
Donderdag 16 december Kerstlunch bij De Rooi Pannen
Meer informatie is te vinden onder "activiteiten".

Kunst & Cultuur:
Dinsdag 18 januari 2022 bezoek aan het TextielMuseum in Tilburg 
Zondag 27 maart 2022 bezoek aan het Concertgebouw 
Meer informatie is te vinden onder "activiteiten".

Evenementen
Meer informatie over de evenementen in 2021 wordt z.s.m. bekendgemaakt