PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Dagtocht: Keukenhof gaat niet door!

Datum
donderdag 26 maart 2020
Telefoon
Maria Van Hauwe (040) 201 66 18
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Helaas gaat de dagtocht naar de Keukenhof niet door!

Keukenhof het fleurigste dagje uit. Met meer dan 7 miljoen bloembollen en met wel 800 verschillende tulpen wordt een dagje Keukenhof een hele belevenis. Keukenhof ligt ten noordwesten van Lisse in de provincie Zuid-Holland en trekt meer dan 1 miljoen bezoekers uit de hele wereld. Het park is 32 hectare groot en is geopend in 1950. In die tijd zag je vaak een touringcar rijden met vóór op de bus een slinger met bloemen. Naast alle prachtige bloemen die in bloei staan, kan u ook genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen en dit jaar de tentoonstelling A World of Colours. Hiervoor zijn op 4 oktober jl. de eerste bloembollen geplant. In 3 maanden tijd worden meer dan 7 miljoen bollen geplant.

Keukenhof1Vanuit Valkenswaard en Aalst rijden we richting Keukenhof waarbij we onderweg stoppen voor koffie/thee met gebak. Na de koffie rijden we naar Lisse. In Keukenhof kunt u op eigen gelegenheid rondkijken. Via goed onderhouden en gemakkelijk begaanbare paden kunt u genieten van de miljoenen bolgewassen, prachtige waterpartijen, oude bomen en bloeiende heesters. Later in de middag rijden we naar het restaurant waar we de dag afsluiten met een driegangendiner.

Vertrektijd: bij voldoende deelname vertrekken we op donderdag 26 maart om 08.15 uur bij de Mariakerk, Warande 8 in Valkenswaard en om 08.30 uur bij de Jumbo, Hortensialaan 2 in Aalst.
Reissom: € 72,50 per persoon. Bij de reissom zijn inbegrepen de busreis, koffie/thee met gebak, entree Keukenhof, het diner en een attentie voor de chauffeur. De lunch is niet inbegrepen.
Aanmelden en informatie: Maria Van Hauwe tel. (040) 201 66 18 of per e-mail reizen@pvge-awv.nl
Aanmelden vóór 28 februari. Uw aanmelding is compleet als u bovenstaand bedrag uiterlijk 7 maart hebt voldaan op rek.nr. NL62 RABO 0155 7060 55 t.n.v. PVGE-AALST-WAALRE-VALKENSWAARD o.v.v. dagtocht Keukenhof en uw naam.
Bereikbaarheid: de begeleiding is gedurende deze reis bereikbaar op 06 2989 5501.

 
 

Powered by iCagenda

Borreluurtje

borreluurtje w800

 

LET OP: Door de actuele ontwikkelingen van het coronavirus gaat het koffie/borreluurtje niet door in de maanden maart, april en mei.

Iedere derde vrijdag van de maand zijn al onze leden en hun introducés van harte welkom op het maandelijks koffie/borreluurtje in ’’Bosherberg Harba Lorifa", Heerkensdreef 20 5552 BG in Valkenswaard. Deze ontmoetingsmiddag is van 14.30 uur tot 16.30 uur. U hoeft zich niet aan te melden: kom gewoon gezellig binnenlopen. De drankjes en eventuele hapjes zijn voor eigen rekening. Voor eventueel vervoer/ informatie kunt u bellen naar Diny van Kemenade: 040 2130588 of 06 46726075.

We zijn verhuisd.
Vanaf vrijdagmiddag 19 juni hebben we een nieuwe locatie: Bosherberg Harba Lorifa, Heerkensdreef 20 5552 BG in Valkenswaard (achter zwembad De Wedert). In deze bosherberg hebben we meer rust en ruimte, maar vooral een betere geluidskwaliteit, waardoor we elkaar beter kunnen verstaan. De middag duurt van 14.30 tot 16.30 uur,

al kent gezelligheid soms geen tijd.