PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Najaarsbijeenkomst

Datum
woensdag 30 oktober 2019 14:00
Telefoon
(040) 221 41 19
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Evenementencommissie nodigt u uit namens het bestuur voor de Najaarsbijeenkomst van ons 35ste verenigingsjaar op woensdagmiddag 30 oktober in het AD-zalencomplex, Kon. Julianalaan 12 te Waalre

Het thema van deze middag is:

EEN MUZIKAAL ONTHAAL

Na de opening gaan we naar de grote zaal, waar Fata Morgana voor u zal optreden en aan het einde van de middag sluiten we af met een gezellig etentje.

Fata MorganaMondharmonicakwartet Fata Morgana is geen luchtspiegeling, u kunt het beter vergelijken met een wervelwind.

Het kwartet zet met vier mondharmonica’s een complete sound neer en speelt eigen arrangementen van veelal bekende melodieën.

FATA MORGANA werd in 1980 opgericht. Inmiddels heeft het kwartet meer dan 350 uitvoeringen verzorgd in Europa en de Verenigde Staten, waarvan enkele voor tv en enige tientallen voor radio. Zij hebben ook meerdere malen deelgenomen aan competities bij internationale mondharmonica festivals.

najaarsbijeenkomst gjwDe inwendige mens wordt ten slotte deze middag zeker niet vergeten. De koffie, de thee en de drank(jes) worden verzorgd door onze Trefpunt-organisatoren. Het extra aangekleed luxe buffet wordt u aangeboden door ChefGJ, die inmiddels onze vertrouwde cateraar is.

Programma:

14.00 uur:    Opening van de zaal en ontvangst en registratie. Na de registratie kunt u op uw gemak genieten van een kopje koffie of thee.
14.45 uur:    Opening door de voorzitter.
15.00 uur:    Mondharmonica-kwartet Fata Morgana.
16.15 uur:    Een drankje halen aan de bar.
17.00 uur:    Aanvang buffet, verzorgd door GertJan Willems.
18.30 uur:    Sluiting bijeenkomst.

Meldt u op tijd aan want het aantal plaatsen voor deze bijeenkomst is als gevolg van voorschriften van de brandweer beperkt tot 140 !

Inschrijving (bij voorkeur per e-mail) via:
E-mail: inschrijven-evenementen@pvge-awv.nl
Tel.: (040) 221 41 19

Daarna dient u zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval uiterlijk 26 oktober, uw inschrijving definitief te maken door overmaking van € 27,50 per persoon (uw eigen bijdrage in de kosten) op rek.nr NL62 RABO 0155 7060 55, t.n.v. PVGE Aalst-Waalre/Valkenswaard met duidelijke vermelding van ‘Najaarsbijeenkomst’ en de naam van de deelnemer(s).
Er wordt u hierna géén schriftelijke bevestiging en/of plaatsbewijs toegestuurd! In plaats daarvan wordt uw naam geplaatst op de inchecklijst die wordt gebruikt door de gastvrouwen die u opwachten bij aankomst in de hal van het AD-gebouw in Waalre.
Bent u geen (gast)lid van de PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard, dan kunt u zich aanmelden vanaf 1 oktober (mits er nog plaats is) en betaalt u een hogere bijdrage t.w. € 38,-

 
 

Powered by iCagenda

Borreluurtje

borreluurtje w800Iedere derde vrijdag van de maand zijn al onze leden en hun introducés van harte welkom op het maandelijks koffie/borreluurtje in ’’Het Oude Wandelpark” Eindhovenseweg 264 in Valkenswaard. ”Het Oude Wandelpark’’ is te bereiken met de buslijnen 317 en 318. Deze ontmoetingsmiddag is van 14.30 uur tot 16.30 uur. U hoeft zich niet aan te melden: kom gewoon gezellig binnenlopen. De drankjes en eventuele hapjes zijn voor eigen rekening. Voor eventueel vervoer/ informatie kunt u bellen naar Diny van Kemenade: 040 2130588 of 06 46726075.