PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Kennismaken met onze vereniging

Datum
woensdag 20 maart 2019 14:00
Telefoon
Eric Ideler (040) 252 04 97
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elk jaar organiseren wij een kennismakingsbijeenkomst. Voor wie is deze bijeenkomst bedoeld? Voor iedereen die wil kennismaken met alles wat onze vereniging in Aalst-Waalre en Valkenswaard aan activiteiten te bieden heeft. Voor deze bijeenkomst worden alle nieuwe leden speciaal uitgenodigd, maar ook hun partners zijn welkom. Van harte welkom zijn ook alle bestaande leden die zich (opnieuw) willen oriënteren op de fantastische mogelijkheden. En verder heten wij natuurlijk iedereen die overweegt bij ons lid te worden van harte welkom.
Op het programma staat een korte uiteenzetting over onze activiteiten in een bloeiende vereniging die op vele gebieden actief is. Wij noemen u onder andere: Belangenbehartiging, Reizen, Kunst & Cultuur, Middaguitstapjes, Trefpunt en vele clubs, zoals wandelen, fietsen, tennissen en bridge. De coaches van deze clubs zijn aanwezig en willen aan u graag hun clubs uitgebreid presenteren. U krijgt volop de gelegenheid gericht informatie in te winnen over activiteiten waarvoor u mogelijk belangstelling heeft. Bij dit alles wordt de inwendige mens niet vergeten.

Wanneer: woensdagmiddag 20 maart om 14:00 uur
Waar: in het Agnus Dei-gebouw, Kon. Julianalaan 12 te Waalre
Aanmelden: bij het secretariaat (Eric Ideler):
bij voorkeur: e-mail secretariaat@pvge-awv.nl
of: tel. (040) 252 04 97

Wij zien u graag op de informatiemiddag!

 
 

Powered by iCagenda

Borreluurtje

borreluurtje w800Iedere derde vrijdag van de maand zijn al onze leden en hun introducés van harte welkom op het maandelijks koffie/borreluurtje in ’’Het Oude Wandelpark” Eindhovenseweg 264 in Valkenswaard. ”Het Oude Wandelpark’’ is te bereiken met de buslijnen 317 en 318. Deze ontmoetingsmiddag is van 14.30 uur tot 16.30 uur. U hoeft zich niet aan te melden: kom gewoon gezellig binnenlopen. De drankjes en eventuele hapjes zijn voor eigen rekening. Voor eventueel vervoer/ informatie kunt u bellen naar Diny van Kemenade: 040 2130588 of 06 46726075.