PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Wanneer de geldigheid van het rijbewijs verloopt van een bestuurder van 75 jaar of ouder is voor verlenging een medische keuring door een arts verplicht.

De Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) stuurt voortaan het bericht dat het rijbewijs verloopt al 24 weken van tevoren. Wie een rijbewijskeuring moet ondergaan, doet er verstandig aan om dan direct een afspraak voor een keuring te maken. De procedure kan namelijk veel tijd vergen.

Ook ZuidZorg Extra kan goedkopere rijbewijskeuringen aanbieden.
 

Rijbewijskeuring voor senioren in Waalre en Valkenswaard:

* Regelzorg, die twee maal per maand speciale dagen organiseert voor voordelige rijbewijskeuringen voor senioren in samenwerking met een geregistreerde keuringsarts. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunnen geïnteresseerden tijdens kantooruren bellen naar het afsprakenbureau van Regelzorg: telefoonnummer 088 23 23 300. Het is eveneens mogelijk online een afspraak te maken via de website: www.regelzorg.nl.

Rijbewijskeuring voor senioren in Valkenswaard:

Dokter J.P.A.M. van Oss, Dennenlaan 3
Afspraak maken maandag t/m vrijdag 10.00 - 16.00 uur
telefoon: (040) 201 04 26

 

 

Harba Lorifa

 

Zondagmiddagwandeling

op iedere laatste zondag van de maand

Langzaam maar zeker komt onze vrijheid weer in zicht en daar worden we allemaal blij van. Wandelen met een grote groep is lange tijd niet mogelijk geweest. Maar ons motto was: corona krijgt ons er niet onder, we weten wat niet mag, we zoeken naar wat wel mogelijk is! Ondanks de beperkingen is er maar één zondag geweest waarop we echt niet mochten wandelen. Op alle andere zondagen was het wandelgroepje weliswaar beperkt tot 3 à 4 personen, maar het enthousiasme was er niet minder om. Dat bleek wel uit de koffie en thee to-go met lekkers dat door de deelnemers zelf werd meegebracht.
Wandelen met een grote groep kan nu weer. Het terras is al langere tijd weer open, zodat we ook na onze wandeling kunnen genieten van elkaars gezelschap en wat kunnen napraten onder het genot van een lekker drankje. Het zal ons allemaal goed doen om elkaar weer te zien op de laatste zondag van de maand voor onze korte wandeling in rustig tempo en in gezellig gezelschap. We zijn er klaar voor en hebben er zin in.
We vertrekken steeds om 13.30 uur vanaf Bosherberg Harba Lorifa, achter zwembad De Wedert in Valkenswaard.We wandelen ongeveer 3 km. Als u zin hebt in een korte boswandeling en een gezellige nazit, bent u van harte uitgenodigd om mee te wandelen.
Van tevoren aanmelden is niet meer nodig, tenzij de coronamaatregelen dit opnieuw vereisen!

Wil van de Vorstenbosch tel.: 040 2215140.

 

Zondagmiddagwandeling2

Zondagmiddagwandeling1