PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Wanneer de geldigheid van het rijbewijs verloopt van een bestuurder van 75 jaar of ouder is voor verlenging een medische keuring door een arts verplicht.

De Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) stuurt voortaan het bericht dat het rijbewijs verloopt al 24 weken van tevoren. Wie een rijbewijskeuring moet ondergaan, doet er verstandig aan om dan direct een afspraak voor een keuring te maken. De procedure kan namelijk veel tijd vergen.

Ook ZuidZorg Extra kan goedkopere rijbewijskeuringen aanbieden.
 

Rijbewijskeuring voor senioren in Waalre en Valkenswaard:

* Regelzorg, die twee maal per maand speciale dagen organiseert voor voordelige rijbewijskeuringen voor senioren in samenwerking met een geregistreerde keuringsarts. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunnen geïnteresseerden tijdens kantooruren bellen naar het afsprakenbureau van Regelzorg: telefoonnummer 088 23 23 300. Het is eveneens mogelijk online een afspraak te maken via de website: www.regelzorg.nl.

Rijbewijskeuring voor senioren in Valkenswaard:

Dokter J.P.A.M. van Oss, Dennenlaan 3
Afspraak maken maandag t/m vrijdag 10.00 - 16.00 uur
telefoon: (040) 201 04 26

 

 

Harba Lorifa

 

Zondagmiddagwandelingetje

op iedere laatste zondag van de maand

Langzaam maar zeker komt onze vrijheid weer in zicht en daar worden we allemaal blij van. Tot het moment waarop de versoepelingen echt ingaan, kunnen we nog niet met een grote groep gaan wandelen. Dat de terrassen open zijn, is al een mooie opsteker; we kunnen dan na de wandelingin ieder geval samen napraten en genieten van ons samenzijn en een drankje. Het zal ons allemaal goed doen om elkaar weer te zien op de laatste zondag van de maand voor onze korte wandeling in rustig tempo en in gezellig gezelschap. We zijn er klaar voor en hebben er zin in. Als de maatregelen op korte termijn verder worden versoepeld, zullen wij u dat zeker laten weten in een nieuwsflits en via de website.

We vertrekken, onder voorbehoud van de coronabeperkingen, om 13.30 uur vanaf Bosherberg Harba Lorifa achter zwembad De Wedert in Valkenswaard. We wandelen ongeveer 3km. Als u op die dag zin hebt in een korte boswandeling en een gezellige nazit, bent u van harte uitgenodigd om mee te wandelen. 

Voorlopig nog wel even aanmelden bij Wil van de Vorstenbosch ? 040 2215140.

 

Zondagmiddagwandeling2

Zondagmiddagwandeling1