PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Coronamaateregelen bij evenementen/activiteiten:

Noodgedwongen heeft het bestuur van afdeling Aalst-Waalre en Valkenswaard de volgende maatregel moeten nemen: bij georganiseerde evenementen/activiteiten, zoals Trefpunt, najaarsbijeenkomst, bijeenkomst nieuwe leden en andere bijeenkomsten met veel leden, is die bijeenkomst alleen toegankelijk voor leden met vaccinatiebewijs, herstelbewijs Covid-19 of negatief testbewijs; aan te tonen via de app (QR-code) of een schriftelijk bewijs.

Deze maatregel blijft van kracht tot er vanuit Den Haag anders wordt besloten. Daarnaast gelden de maatregelen die door de plaatselijke eigenaren van evenementen/activiteiten voor hun gelegenheid zijn opgesteld, zoals OV, musea, theaters en restaurants. Dit kan inhouden dat daar bijv. een mondkapje moet worden gedragen, afstand 1,5 m en maximaal 4 personen aan 1 tafel. Controle geschiedt door de PVGE-organisator en/of door de gelegenheden, bij betreden daarvan.
Bijvoorbeeld: K&C bezoekt een museum, mensen gaan met eigen vervoer: controle door museum.
Reizen organiseert een groepsreis per bus: controle door Reizen en de busorganisatie.

Voor het bestuur, Peter Oolbekkink, secretaris

Harba Lorifa

 

Zondagmiddagwandeling

op iedere laatste zondag van de maand

Langzaam maar zeker komt onze vrijheid weer in zicht en daar wordenwe allemaal blij van. Wandelen met een grote groep is lange tijd niet mogelijk geweest. Maar ons motto was: corona krijgt ons er niet onder, we weten wat niet mag, we zoeken naar wat wel mogelijk is! Ondanks de beperkingen is er maar één zondag geweest waarop we echt niet mochten wandelen. Op alle andere zondagen was het wandelgroepje weliswaar beperkt tot 3 à 4 personen, maar het enthousiasme was er niet minder om. Dat bleek wel uit de koffie en thee to-go met lekkers dat door de deelnemers zelf werd meegebracht.
Wandelen met een grote groep kan nu weer. Het terras is al langere tijd weer open, zodat we ook na onze wandeling kunnen genieten van elkaars gezelschap en wat kunnen napraten onder het genot van een lekker drankje. Het zal ons allemaal goed doen om elkaar weer te zien op de laatste zondag van de maand voor onze korte wandeling in rustig tempo en in gezellig gezelschap. We zijn er klaar voor en hebben er zin in.
We vertrekken steeds om 13.30 uur vanaf Bosherberg Harba Lorifa, achter zwembad De Wedert in Valkenswaard.We wandelen ongeveer 3 km. Als u zin hebt in een korte boswandeling en een gezellige nazit, bent u van harte uitgenodigd om mee te wandelen.
Van tevoren aanmelden is niet meer nodig, tenzij de coronamaatregelen dit opnieuw vereisen!

Wil van de Vorstenbosch tel.: 040 2215140.

 

Zondagmiddagwandeling2

Zondagmiddagwandeling1