PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

** update november **      

Moedeloos zou je ervan worden, omdat veel activiteiten niet konden doorgaan. Toch is dat laatste niet helemáál waar. In de afgelopen zomermaanden zijn de meeste binnenactiviteiten op coronaveilige manier doorgegaan, zoals:

➢ handwerkclub
➢ biljartclub
➢ koffie-/borreluurtje

Samen in de bus op stap gaan, zat er helaas niet in. Het is immers geen pretje met mondkapje op lang in de bus te zitten en op de eindbestemming
nog steeds last te hebben van de coronamaatregelen. Om het vakantiegevoel er toch nog in te houden mocht u gelukkig wel genieten van twee culinaire reizen door Spanje en Italië, waarvan elders op deze website een verslag.

Kunst & Cultuur heeft fantastische bezoeken georganiseerd aan de tentoonstelling van Alphonse Mucha in het Steendrukmuseum. Gelukkig konden twee van de drie bezoeken doorgaan.

De coaches van de buitenactiviteiten hebben ook hun beste beentje voorgezet. Zij zijn met meestal aangepaste aantallen mensen doorgegaan. We spreken dan over:
➢ fietsclub
➢ wandelclub
➢ jeu de boules
➢ nordic walking
➢ zondagmiddagwandelingetje

Omdat de zomerbijeenkomst niet door kon gaan, hadden we u graag willen trakteren op een heerlijke filmmiddag in De Hofnar. Alles was in kannen en kruiken, u had massaal ingetekend, maar precies één dag van tevoren kwam het kabinet met extra maatregelen en moesten we het toch afblazen. Erg jammer, maar hopelijk kan het over een tijdje alsnog en kunt u dan genieten van de schitterende film ‘De Beentjes van Sint Hildegard’, of een andere film.

Inmiddels zijn de coronamaatregelen strenger geworden en moeten we weer wat gas terugnemen. Toch alle vrijwilligers bedankt voor jullie inzet!
En.… we geven de moed niet op: we gaan al plannen maken voor het komende jaar!

Harba Lorifa

NIEUW………. wandelingetje en koffie op zondagmiddag

Gaat u mee?

Zondagmiddagwandelingetjes zijn weer voorzichtig van start gegaan.

Eens in de maand gaan we op zondagmiddag een frisse neus halen tijdens een kleine wandeling. We doen dit vanuit de bosherberg HARBA LORIFA in Valkenswaard. Nadat we lekker in beweging zijn geweest, is het goed toeven in de bosherberg. We drinken daar samen een kopje koffie of een ander drankje. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening. 

Wanneer: 29 november en 27 december (laatste zondag van de maand): ook bij slecht weer is de begeleiding aanwezig en drinken we samen een kopje koffie als de omstandigheden dit toelaten. Het wandelingetje op 29 november gaat op zeer bescheiden schaal door. Op deze middag kan er door twee groepjes van vier personen gewandeld worden. Deze twee groepjes maken ieder hun eigen wandeling. Na afloop kunnen we geen koffie/thee drinken. Dat is ontzettend jammer, maar dat maakt het wandelingetje niet minder waardevol. 
Tijd: 13.30 uur
Waar: we treffen elkaar op het terras van bosherberg Harba Lorifa, Heerkensdreef 20, 5552BG Valkenswaard. Harba Lorifa bevindt zich achter Sportpark Den Dries en zwembad De Wedert.
Afstand: maximaal 3 km
Voor inlichtingen en eventueel vervoer: Truus en Wil van de Vorstenbosch tel. (040) 221 51 40.

Let op! Voor dit wandelingetje moet u zich VAN TE VOREN AANMELDEN:
e-mail wivo39@gmail.com of tel. 040-2215140. 

Bij meer aanmeldingen gaan we tijdelijk ook de eerste zondag van de maand op pad m.u.v. zondag 6 december.

Zondagmiddagwandeling2

Zondagmiddagwandeling1