PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

19 februari - Algemene Ledenvergadering (ALV). 
Ondanks het minder goede weer waren er 90 leden aanwezig. De sfeer was ontspannen en de voorzitter ging vlotjes door de agenda. Onze penningmeester gaf een goede uiteenzetting over de financiën, die al goedgekeurd waren door de kascommissie.
Belangrijk was het besluit met betrekking tot de nieuwe statuten. Onze secretaris loodste de vergadering vakkundig door de nieuwe statuten die unaniem werden aangenomen.

ALV2020 Riet BoonstrOok nam het bestuur afscheid van Riet Boonstra, die na vele jaren belangeloze inzet, het nu toch wat rustiger aan wil gaan doen. Riet werd beloond met de zilveren speld van verdienste en een mooie bos bloemen. Aspirant bestuurslid, Peter Oolbekkink, werd in de vergadering benoemd tot bestuurslid. Fijn, Peter, dat je ons bestuur komt versterken.

Na een pauze met een drankje, verzorgd door onze dames van Trefpunt, volgde een muzikaal tweede deel. Het prachtige spel van harp en fluit door duo SphinX werd zeer goed ontvangen en was zeer afwisselend. Na afloop van dit mooie miniconcert konden de leden nog gezellig samen zijn.

Eric Ideler heeft weer een aantal foto's gemaakt tijdens de vrijwilligersdag, de bijeenkomst reizen en de ALV en het optreden van het duo "Sfinx".

Deze kunt u bewonderen via deze link.

Harba Lorifa

NIEUW………. wandelingetje en koffie op zondagmiddag

Gaat u mee?

Zondagmiddagwandelingetjes zijn weer voorzichtig van start gegaan.

Eens in de maand gaan we op zondagmiddag een frisse neus halen tijdens een kleine wandeling. We doen dit vanuit de bosherberg HARBA LORIFA in Valkenswaard. Nadat we lekker in beweging zijn geweest, is het goed toeven in de bosherberg. We drinken daar samen een kopje koffie of een ander drankje. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening. 

Wanneer: 29 november en 27 december (laatste zondag van de maand): ook bij slecht weer is de begeleiding aanwezig en drinken we samen een kopje koffie als de omstandigheden dit toelaten. Het wandelingetje op 29 november gaat op zeer bescheiden schaal door. Op deze middag kan er door twee groepjes van vier personen gewandeld worden. Deze twee groepjes maken ieder hun eigen wandeling. Na afloop kunnen we geen koffie/thee drinken. Dat is ontzettend jammer, maar dat maakt het wandelingetje niet minder waardevol. 
Tijd: 13.30 uur
Waar: we treffen elkaar op het terras van bosherberg Harba Lorifa, Heerkensdreef 20, 5552BG Valkenswaard. Harba Lorifa bevindt zich achter Sportpark Den Dries en zwembad De Wedert.
Afstand: maximaal 3 km
Voor inlichtingen en eventueel vervoer: Truus en Wil van de Vorstenbosch tel. (040) 221 51 40.

Let op! Voor dit wandelingetje moet u zich VAN TE VOREN AANMELDEN:
e-mail wivo39@gmail.com of tel. 040-2215140. 

Bij meer aanmeldingen gaan we tijdelijk ook de eerste zondag van de maand op pad m.u.v. zondag 6 december.

Zondagmiddagwandeling2

Zondagmiddagwandeling1