PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

19 februari - Algemene Ledenvergadering (ALV). 
Ondanks het minder goede weer waren er 90 leden aanwezig. De sfeer was ontspannen en de voorzitter ging vlotjes door de agenda. Onze penningmeester gaf een goede uiteenzetting over de financiën, die al goedgekeurd waren door de kascommissie.
Belangrijk was het besluit met betrekking tot de nieuwe statuten. Onze secretaris loodste de vergadering vakkundig door de nieuwe statuten die unaniem werden aangenomen.

ALV2020 Riet BoonstrOok nam het bestuur afscheid van Riet Boonstra, die na vele jaren belangeloze inzet, het nu toch wat rustiger aan wil gaan doen. Riet werd beloond met de zilveren speld van verdienste en een mooie bos bloemen. Aspirant bestuurslid, Peter Oolbekkink, werd in de vergadering benoemd tot bestuurslid. Fijn, Peter, dat je ons bestuur komt versterken.

Na een pauze met een drankje, verzorgd door onze dames van Trefpunt, volgde een muzikaal tweede deel. Het prachtige spel van harp en fluit door duo SphinX werd zeer goed ontvangen en was zeer afwisselend. Na afloop van dit mooie miniconcert konden de leden nog gezellig samen zijn.

Eric Ideler heeft weer een aantal foto's gemaakt tijdens de vrijwilligersdag, de bijeenkomst reizen en de ALV en het optreden van het duo "Sfinx".

Deze kunt u bewonderen via deze link.

Harba Lorifa

 

Zondagmiddagwandelingetje

op iedere laatste zondag van de maand

LET OP: door omstandigheden wordt de wandeling op de laatste zondag van juni verplaatst naar 20 juni.

Langzaam maar zeker komt onze vrijheid weer in zicht en daar worden we allemaal blij van. Tot het moment waarop de versoepelingen echt ingaan, kunnen we nog niet met een grote groep gaan wandelen. Dat de terrassen open zijn, is al een mooie opsteker; we kunnen dan na de wandelingin ieder geval samen napraten en genieten van ons samenzijn en een drankje. Het zal ons allemaal goed doen om elkaar weer te zien op de laatste zondag van de maand voor onze korte wandeling in rustig tempo en in gezellig gezelschap. We zijn er klaar voor en hebben er zin in. Als de maatregelen op korte termijn verder worden versoepeld, zullen wij u dat zeker laten weten in een nieuwsflits en via de website.

We vertrekken, onder voorbehoud van de coronabeperkingen, om 13.30 uur vanaf Bosherberg Harba Lorifa achter zwembad De Wedert in Valkenswaard. We wandelen ongeveer 3km. Als u op die dag zin hebt in een korte boswandeling en een gezellige nazit, bent u van harte uitgenodigd om mee te wandelen. 

Voorlopig nog wel even aanmelden bij Wil van de Vorstenbosch ­čĽ┐ 040 2215140.

 

Zondagmiddagwandeling2

Zondagmiddagwandeling1