PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

19 februari - Algemene Ledenvergadering (ALV). 
Ondanks het minder goede weer waren er 90 leden aanwezig. De sfeer was ontspannen en de voorzitter ging vlotjes door de agenda. Onze penningmeester gaf een goede uiteenzetting over de financiën, die al goedgekeurd waren door de kascommissie.
Belangrijk was het besluit met betrekking tot de nieuwe statuten. Onze secretaris loodste de vergadering vakkundig door de nieuwe statuten die unaniem werden aangenomen.

ALV2020 Riet BoonstrOok nam het bestuur afscheid van Riet Boonstra, die na vele jaren belangeloze inzet, het nu toch wat rustiger aan wil gaan doen. Riet werd beloond met de zilveren speld van verdienste en een mooie bos bloemen. Aspirant bestuurslid, Peter Oolbekkink, werd in de vergadering benoemd tot bestuurslid. Fijn, Peter, dat je ons bestuur komt versterken.

Na een pauze met een drankje, verzorgd door onze dames van Trefpunt, volgde een muzikaal tweede deel. Het prachtige spel van harp en fluit door duo SphinX werd zeer goed ontvangen en was zeer afwisselend. Na afloop van dit mooie miniconcert konden de leden nog gezellig samen zijn.

Eric Ideler heeft weer een aantal foto's gemaakt tijdens de vrijwilligersdag, de bijeenkomst reizen en de ALV en het optreden van het duo "Sfinx".

Deze kunt u bewonderen via deze link.

Harba Lorifa

 

Zondagmiddagwandelingetje

op iedere laatste zondag van de maand

De lente komt er aan, we hebben er al een paar dagen van mogen proeven, maar slechts in groepjes van twee personen! Allemaal kijken we uit naar het moment waarop we weer als grotere groep mogen wandelen en gezellig met elkaar kunnen omgaan. En dat we na de wandeling in een fijne sfeer kunnen genieten van het samenzijn, een drankje, het kunnen luisteren naar elkaar en vertellen over de dingen die ons bezighouden. Het zal ons allemaal goed doen om elkaar weer te zien op de laatste zondag van de maand voor onze korte wandeling in rustig tempo en in gezellig gezelschap. We staan allemaal in de startblokken, maar moeten nog even geduld hebben. Onder voorbehoud van de Covid-beperkingen vertrekken we op iedere laatste zondag van de maand om 13.30uur vanaf Bosherberg Harba Lorifa achter zwembad De Wedert in Valkenswaard. We wandelen ongeveer 3km.

Als u op die dag zin hebt in een korte boswandeling en een gezellige nazit, bent u van harte uitgenodigd om mee te wandelen.

Voorlopig nog wel even aanmelden bij Wil van de Vorstenbosch ­čĽ┐ 040 2215140.

 

Zondagmiddagwandeling2

Zondagmiddagwandeling1