PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

19 februari - Algemene Ledenvergadering (ALV). 
Ondanks het minder goede weer waren er 90 leden aanwezig. De sfeer was ontspannen en de voorzitter ging vlotjes door de agenda. Onze penningmeester gaf een goede uiteenzetting over de financiën, die al goedgekeurd waren door de kascommissie.
Belangrijk was het besluit met betrekking tot de nieuwe statuten. Onze secretaris loodste de vergadering vakkundig door de nieuwe statuten die unaniem werden aangenomen.

ALV2020 Riet BoonstrOok nam het bestuur afscheid van Riet Boonstra, die na vele jaren belangeloze inzet, het nu toch wat rustiger aan wil gaan doen. Riet werd beloond met de zilveren speld van verdienste en een mooie bos bloemen. Aspirant bestuurslid, Peter Oolbekkink, werd in de vergadering benoemd tot bestuurslid. Fijn, Peter, dat je ons bestuur komt versterken.

Na een pauze met een drankje, verzorgd door onze dames van Trefpunt, volgde een muzikaal tweede deel. Het prachtige spel van harp en fluit door duo SphinX werd zeer goed ontvangen en was zeer afwisselend. Na afloop van dit mooie miniconcert konden de leden nog gezellig samen zijn.

Eric Ideler heeft weer een aantal foto's gemaakt tijdens de vrijwilligersdag, de bijeenkomst reizen en de ALV en het optreden van het duo "Sfinx".

Deze kunt u bewonderen via deze link.

Harba Lorifa

 

Zondagmiddagwandeling

op iedere laatste zondag van de maand

Langzaam maar zeker komt onze vrijheid weer in zicht en daar worden we allemaal blij van. Wandelen met een grote groep is lange tijd niet mogelijk geweest. Maar ons motto was: corona krijgt ons er niet onder, we weten wat niet mag, we zoeken naar wat wel mogelijk is! Ondanks de beperkingen is er maar één zondag geweest waarop we echt niet mochten wandelen. Op alle andere zondagen was het wandelgroepje weliswaar beperkt tot 3 à 4 personen, maar het enthousiasme was er niet minder om. Dat bleek wel uit de koffie en thee to-go met lekkers dat door de deelnemers zelf werd meegebracht.
Wandelen met een grote groep kan nu weer. Het terras is al langere tijd weer open, zodat we ook na onze wandeling kunnen genieten van elkaars gezelschap en wat kunnen napraten onder het genot van een lekker drankje. Het zal ons allemaal goed doen om elkaar weer te zien op de laatste zondag van de maand voor onze korte wandeling in rustig tempo en in gezellig gezelschap. We zijn er klaar voor en hebben er zin in.
We vertrekken steeds om 13.30 uur vanaf Bosherberg Harba Lorifa, achter zwembad De Wedert in Valkenswaard.We wandelen ongeveer 3 km. Als u zin hebt in een korte boswandeling en een gezellige nazit, bent u van harte uitgenodigd om mee te wandelen.
Van tevoren aanmelden is niet meer nodig, tenzij de coronamaatregelen dit opnieuw vereisen!

Wil van de Vorstenbosch tel.: 040 2215140.

 

Zondagmiddagwandeling2

Zondagmiddagwandeling1