PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Hoewel het nog winter is, wordt binnen de fietsclub van de PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard al vooruitgekeken naar het nieuwe seizoen. Op donderdag 12 maart a.s. houden we voor onze clubleden weer onze jaarlijkse voorjaarsbijeenkomst als voorbereiding op het nieuwe seizoen en blikken we tevens terug op het afgelopen seizoen. De clubleden ontvangen nog persoonlijk een uitnodiging met vermelding van de locatie, het tijdstip en een agenda.

 

Mocht u het ook leuk vinden om met een groep te fietsen, onderweg te picknicken, een terrasstop te houden en gezellig wat te praten, neem dan contact op met een van de onderstaande coaches die u kunnen informeren over alle gegevens van de fietsclub en over de vermelde bijeenkomst. U bent als geïnteresseerde welkom op deze bijeenkomst om de sfeer binnen de club op te snuiven en kennis te maken met de andere leden. Gelieve u dan wel even aan te melden. We zorgen voor koffie met iets lekkers.

Coaches: 
Paul Compen, tel. (040) 221 60 87, e-mail paulcompen43@gmail.com
Jan Mermans, tel. 06 3883 0597, e-mail j.mermans@onsbrabantnet.nl

Harba Lorifa

NIEUW………. wandelingetje en koffie op zondagmiddag

Gaat u mee?

Eens in de maand gaan we op zondagmiddag een frisse neus halen tijdens een kleine wandeling. We doen dit vanuit de bosherberg HARBA LORIFA in Valkenswaard. Nadat we lekker in beweging zijn geweest, is het goed toeven in de bosherberg. W e drinken daar samen een kopje koffie of een ander drankje. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening. 

Datum:  zondag 26 januari - zondag 23 februari - zondag 29 maart (laatste zondag van de maand): ook bij slecht weer is de begeleiding aanwezig en drinken we samen een kopje koffie.
Tijd: 13.30 uur
Waar: we treffen elkaar op het terras van bosherberg Harba Lorifa, Heerkensdreef 20, 5552BG Valkenswaard. Harba Lorifa bevindt zich achter Sportpark Den Dries en zwembad De Wedert.
Afstand: maximaal 3 km
Voor inlichtingen en eventueel vervoer: Truus en Wil van de Vorstenbosch tel. (040) 221 51 40.Zondagmiddagwandeling2

Zondagmiddagwandeling1