PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Sinds eind 2017 sturen wij per e-mail naar alle leden van onze afdeling op onregelmatige tijden een NieuwsFLITS!. Inmiddels zijn er ruim 20 verstuurd.
We sturen een NieuwsFLITS! als er een dringend bericht of nieuwtje is dat niet meer op tijd in de reguliere Nieuwsbrief meegenomen kan worden.

We hebben nu 1148 leden en gastleden.
Van 74% (= 849 leden) weten we het e-mailadres en die krijgen allemaal de NieuwsFLITS!.
De NieuwsFLITS! wordt binnen 24 uur na het verzenden al door de meeste ontvangers gelezen.
De organisatoren van de activiteiten die via die flits verzonden worden, hebben ons laten weten dat ze steeds binnen een paar dagen een grote respons krijgen.
Dus kunnen we wel stellen dat de NieuwsFLITS! een groot succes is.

Een overzicht van alle verstuurde NieuwsFLITS! berichten staat op onze website waar u ze kunt nalezen. Maar beter is natuurlijk die berichten zelf per e-mail te ontvangen. Krijgt u de NieuwsFLITS! niet, geef dan uw correcte e-mailadres door aan ledenadministratie@pvge-awv.nl en doe dat ook als u van e-mailadres wisselt.
Tip: heeft u geen e-mail? Maar wel een zorgzaam familielid of kennis die voor u de PVGE e-mail wilt ontvangen en aan u door wilt geven? Geef dan dat e-mail adres door!
U wilt de NieuwsFLITS! toch niet missen?

Harba Lorifa

 

Zondagmiddagwandeling

op iedere laatste zondag van de maand

Langzaam maar zeker komt onze vrijheid weer in zicht en daar worden we allemaal blij van. Wandelen met een grote groep is lange tijd niet mogelijk geweest. Maar ons motto was: corona krijgt ons er niet onder, we weten wat niet mag, we zoeken naar wat wel mogelijk is! Ondanks de beperkingen is er maar één zondag geweest waarop we echt niet mochten wandelen. Op alle andere zondagen was het wandelgroepje weliswaar beperkt tot 3 à 4 personen, maar het enthousiasme was er niet minder om. Dat bleek wel uit de koffie en thee to-go met lekkers dat door de deelnemers zelf werd meegebracht.
Wandelen met een grote groep kan nu weer. Het terras is al langere tijd weer open, zodat we ook na onze wandeling kunnen genieten van elkaars gezelschap en wat kunnen napraten onder het genot van een lekker drankje. Het zal ons allemaal goed doen om elkaar weer te zien op de laatste zondag van de maand voor onze korte wandeling in rustig tempo en in gezellig gezelschap. We zijn er klaar voor en hebben er zin in.
We vertrekken steeds om 13.30 uur vanaf Bosherberg Harba Lorifa, achter zwembad De Wedert in Valkenswaard.We wandelen ongeveer 3 km. Als u zin hebt in een korte boswandeling en een gezellige nazit, bent u van harte uitgenodigd om mee te wandelen.
Van tevoren aanmelden is niet meer nodig, tenzij de coronamaatregelen dit opnieuw vereisen!

Wil van de Vorstenbosch tel.: 040 2215140.

 

Zondagmiddagwandeling2

Zondagmiddagwandeling1