PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Sinds eind 2017 sturen wij per e-mail naar alle leden van onze afdeling op onregelmatige tijden een NieuwsFLITS!. Inmiddels zijn er ruim 20 verstuurd.
We sturen een NieuwsFLITS! als er een dringend bericht of nieuwtje is dat niet meer op tijd in de reguliere Nieuwsbrief meegenomen kan worden.

We hebben nu 1148 leden en gastleden.
Van 74% (= 849 leden) weten we het e-mailadres en die krijgen allemaal de NieuwsFLITS!.
De NieuwsFLITS! wordt binnen 24 uur na het verzenden al door de meeste ontvangers gelezen.
De organisatoren van de activiteiten die via die flits verzonden worden, hebben ons laten weten dat ze steeds binnen een paar dagen een grote respons krijgen.
Dus kunnen we wel stellen dat de NieuwsFLITS! een groot succes is.

Een overzicht van alle verstuurde NieuwsFLITS! berichten staat op onze website waar u ze kunt nalezen. Maar beter is natuurlijk die berichten zelf per e-mail te ontvangen. Krijgt u de NieuwsFLITS! niet, geef dan uw correcte e-mailadres door aan ledenadministratie@pvge-awv.nl en doe dat ook als u van e-mailadres wisselt.
Tip: heeft u geen e-mail? Maar wel een zorgzaam familielid of kennis die voor u de PVGE e-mail wilt ontvangen en aan u door wilt geven? Geef dan dat e-mail adres door!
U wilt de NieuwsFLITS! toch niet missen?

Harba Lorifa

 

Zondagmiddagwandelingetje

op iedere laatste zondag van de maand

De lente komt er aan, we hebben er al een paar dagen van mogen proeven, maar slechts in groepjes van twee personen! Allemaal kijken we uit naar het moment waarop we weer als grotere groep mogen wandelen en gezellig met elkaar kunnen omgaan. En dat we na de wandeling in een fijne sfeer kunnen genieten van het samenzijn, een drankje, het kunnen luisteren naar elkaar en vertellen over de dingen die ons bezighouden. Het zal ons allemaal goed doen om elkaar weer te zien op de laatste zondag van de maand voor onze korte wandeling in rustig tempo en in gezellig gezelschap. We staan allemaal in de startblokken, maar moeten nog even geduld hebben. Onder voorbehoud van de Covid-beperkingen vertrekken we op iedere laatste zondag van de maand om 13.30uur vanaf Bosherberg Harba Lorifa achter zwembad De Wedert in Valkenswaard. We wandelen ongeveer 3km.

Als u op die dag zin hebt in een korte boswandeling en een gezellige nazit, bent u van harte uitgenodigd om mee te wandelen.

Voorlopig nog wel even aanmelden bij Wil van de Vorstenbosch ­čĽ┐ 040 2215140.

 

Zondagmiddagwandeling2

Zondagmiddagwandeling1