PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Sinds eind 2017 sturen wij per e-mail naar alle leden van onze afdeling op onregelmatige tijden een NieuwsFLITS!. Inmiddels zijn er ruim 20 verstuurd.
We sturen een NieuwsFLITS! als er een dringend bericht of nieuwtje is dat niet meer op tijd in de reguliere Nieuwsbrief meegenomen kan worden.

We hebben nu 1148 leden en gastleden.
Van 74% (= 849 leden) weten we het e-mailadres en die krijgen allemaal de NieuwsFLITS!.
De NieuwsFLITS! wordt binnen 24 uur na het verzenden al door de meeste ontvangers gelezen.
De organisatoren van de activiteiten die via die flits verzonden worden, hebben ons laten weten dat ze steeds binnen een paar dagen een grote respons krijgen.
Dus kunnen we wel stellen dat de NieuwsFLITS! een groot succes is.

Een overzicht van alle verstuurde NieuwsFLITS! berichten staat op onze website waar u ze kunt nalezen. Maar beter is natuurlijk die berichten zelf per e-mail te ontvangen. Krijgt u de NieuwsFLITS! niet, geef dan uw correcte e-mailadres door aan ledenadministratie@pvge-awv.nl en doe dat ook als u van e-mailadres wisselt.
Tip: heeft u geen e-mail? Maar wel een zorgzaam familielid of kennis die voor u de PVGE e-mail wilt ontvangen en aan u door wilt geven? Geef dan dat e-mail adres door!
U wilt de NieuwsFLITS! toch niet missen?

Harba Lorifa

 

Zondagmiddagwandelingetje

op iedere laatste zondag van de maand

LET OP: door omstandigheden wordt de wandeling op de laatste zondag van juni verplaatst naar 20 juni.

Langzaam maar zeker komt onze vrijheid weer in zicht en daar worden we allemaal blij van. Tot het moment waarop de versoepelingen echt ingaan, kunnen we nog niet met een grote groep gaan wandelen. Dat de terrassen open zijn, is al een mooie opsteker; we kunnen dan na de wandelingin ieder geval samen napraten en genieten van ons samenzijn en een drankje. Het zal ons allemaal goed doen om elkaar weer te zien op de laatste zondag van de maand voor onze korte wandeling in rustig tempo en in gezellig gezelschap. We zijn er klaar voor en hebben er zin in. Als de maatregelen op korte termijn verder worden versoepeld, zullen wij u dat zeker laten weten in een nieuwsflits en via de website.

We vertrekken, onder voorbehoud van de coronabeperkingen, om 13.30 uur vanaf Bosherberg Harba Lorifa achter zwembad De Wedert in Valkenswaard. We wandelen ongeveer 3km. Als u op die dag zin hebt in een korte boswandeling en een gezellige nazit, bent u van harte uitgenodigd om mee te wandelen. 

Voorlopig nog wel even aanmelden bij Wil van de Vorstenbosch ­čĽ┐ 040 2215140.

 

Zondagmiddagwandeling2

Zondagmiddagwandeling1