PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Sinds eind 2017 sturen wij per e-mail naar alle leden van onze afdeling op onregelmatige tijden een NieuwsFLITS!. Inmiddels zijn er ruim 20 verstuurd.
We sturen een NieuwsFLITS! als er een dringend bericht of nieuwtje is dat niet meer op tijd in de reguliere Nieuwsbrief meegenomen kan worden.

We hebben nu 1148 leden en gastleden.
Van 74% (= 849 leden) weten we het e-mailadres en die krijgen allemaal de NieuwsFLITS!.
De NieuwsFLITS! wordt binnen 24 uur na het verzenden al door de meeste ontvangers gelezen.
De organisatoren van de activiteiten die via die flits verzonden worden, hebben ons laten weten dat ze steeds binnen een paar dagen een grote respons krijgen.
Dus kunnen we wel stellen dat de NieuwsFLITS! een groot succes is.

Een overzicht van alle verstuurde NieuwsFLITS! berichten staat op onze website waar u ze kunt nalezen. Maar beter is natuurlijk die berichten zelf per e-mail te ontvangen. Krijgt u de NieuwsFLITS! niet, geef dan uw correcte e-mailadres door aan ledenadministratie@pvge-awv.nl en doe dat ook als u van e-mailadres wisselt.
Tip: heeft u geen e-mail? Maar wel een zorgzaam familielid of kennis die voor u de PVGE e-mail wilt ontvangen en aan u door wilt geven? Geef dan dat e-mail adres door!
U wilt de NieuwsFLITS! toch niet missen?

Harba Lorifa

NIEUW………. wandelingetje en koffie op zondagmiddag

Gaat u mee?

Zondagmiddagwandelingetjes zijn weer voorzichtig van start gegaan.

Eens in de maand gaan we op zondagmiddag een frisse neus halen tijdens een kleine wandeling. We doen dit vanuit de bosherberg HARBA LORIFA in Valkenswaard. Nadat we lekker in beweging zijn geweest, is het goed toeven in de bosherberg. We drinken daar samen een kopje koffie of een ander drankje. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening. 

Wanneer: 29 november en 27 december (laatste zondag van de maand): ook bij slecht weer is de begeleiding aanwezig en drinken we samen een kopje koffie als de omstandigheden dit toelaten. Het wandelingetje op 29 november gaat op zeer bescheiden schaal door. Op deze middag kan er door twee groepjes van vier personen gewandeld worden. Deze twee groepjes maken ieder hun eigen wandeling. Na afloop kunnen we geen koffie/thee drinken. Dat is ontzettend jammer, maar dat maakt het wandelingetje niet minder waardevol. 
Tijd: 13.30 uur
Waar: we treffen elkaar op het terras van bosherberg Harba Lorifa, Heerkensdreef 20, 5552BG Valkenswaard. Harba Lorifa bevindt zich achter Sportpark Den Dries en zwembad De Wedert.
Afstand: maximaal 3 km
Voor inlichtingen en eventueel vervoer: Truus en Wil van de Vorstenbosch tel. (040) 221 51 40.

Let op! Voor dit wandelingetje moet u zich VAN TE VOREN AANMELDEN:
e-mail wivo39@gmail.com of tel. 040-2215140. 

Bij meer aanmeldingen gaan we tijdelijk ook de eerste zondag van de maand op pad m.u.v. zondag 6 december.

Zondagmiddagwandeling2

Zondagmiddagwandeling1