PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Terug naar "Alle actualiteiten op een rijtje"

Het jaar 2020 is een vreemd jaar geweest, waarin PVGE-activiteiten zijn stilgelegd in het voorjaar, weer opgestart in de zomer, opnieuw stilgelegd
in de herfst en ten slotte geëindigd in een lockdown. Ook de jaarlijkse coachesvergadering van clubgebonden en niet-clubgebonden activiteiten in oktober in De Belleman is niet doorgegaan. Toch is het tijd om na 10 jaar mijn taak als coördinator van de clubs bij de PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard te beëindigen. Ik heb dit al die tijd met veel plezier gedaan. Hierbij bedank ik alle coaches en contactpersonen voor de prettige samenwerking in al die jaren. Ik heb per 1 januari 2021 het stokje overgedragen aan Peter Oolbekkink. Peter is tevens bestuurslid, zodat ook de clubs nu direct een aanspreekpunt binnen het bestuur hebben.

Frans Meeuwsen

ClubcoordinatorBeste coaches en contactpersonen,
Het is inderdaad een rare tijd om van Frans de functie van clubcoördinator over te nemen. Een beëindiging die hij op de laatste bijeenkomst in 2019 al had aangekondigd. Wanneer het weer verantwoord is, wil ik zo snel mogelijk de afgelaste bijeenkomst houden om alle coaches en contactpersonen wat beter te leren kennen en mogelijke knelpunten te bespreken. Ik verwacht dat we in de loop van 2021 de coronaperikelen achter ons kunnen laten. Het opstarten in 2021 of de voortgang van de clubactiviteiten wordt aan de coaches en contactpersonen overgelaten. Ook financieel worden geen veranderingen ten opzichte van 2019 doorgevoerd. Mochten er vragen of erg dringende zaken zijn, aarzel dan niet om mij te contacteren telefonisch of per e-mail.

Samen zullen we er weer een bruisende vereniging van maken.
Peter Oolbekkink
tel.: 040 2214527
e-mail: peter.oolbekkink@gmail.com

Terug naar "Alle actualiteiten op een rijtje"