PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Terug naar "Alle actualiteiten op een rijtje"

PakketjeEen beroemde voetballer heeft gezegd: “elk nadeel heb z’n voordeel”. Deze spreuk leek wel uit te komen bij het bezorgen van de kerstpakketten.
Moest ik in de afgelopen jaren twee of drie keer met hetzelfde kerstpakket bij een 90-plusser aankloppen, omdat niemand thuis was, dit jaar verliep het vlekkeloos. Ik was in één keer alle kerstpakketten kwijt. (Later bleek dat dit niet gold voor de andere bestuursleden die ook kerstpakketten hadden weggebracht.) 

Jammer genoeg moest ik wel diverse keren aangeven dat ik nu niet binnen wilde komen in verband met het coronavirus. Het bleef dus bij een gesprekje aan de deur. Daar was behoefte aan! De mensen waren dankbaar voor het pakket en vonden het een hele eer dat er aan hen gedacht werd. Naast de kerstpakketten voor de 90-plussers hebben we ook dit jaar aan al onze vrijwilligers een kerstpakket gegeven. U zult zich afvragen: waarom? Dat is óók vanwege het coronavirus. Normaal krijgen de vrijwilligers de mogelijkheid om in januari een gezellige vrijwilligersmiddag bij te wonen, waarin zij verwend worden. Maar het coronavirus belet ons om deze middag te organiseren. De vrijwilligers waren blij verrast dat zij op deze wijze in het zonnetje werden gezet. Heel erg leuk dat verschillenden van hen via e-mail lieten weten dat zij het zeer gewaardeerd hebben.

Jos Ossevoort, voorzitter

Terug naar "Alle actualiteiten op een rijtje"