PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Terug naar "Alle actualiteiten op een rijtje"

Als u dit bericht leest, zijn er wat versoepelingen definitief geworden, waardoor de activiteiten van de fietsclub kunnen worden opgestart. Ik ga ervan uit dat van de geplande tochten dit jaar op 10 juni de eerste tocht gereden kan worden. Met betrekking tot de voorjaarsbijeenkomst die op 11 maart gepland stond en helaas niet kon doorgaan, wordt nu getracht die aansluitend aan de dan korte tocht van circa 30 kilometer op 10 juni te houden.

In deze bijeenkomst wordt nog aandacht geschonken aan Paul Compens afscheid als coach, eind 2020. Tevens wordt teruggekeken naar de tochten uit  en de plannen voor dit jaar.Ook schenken wij aandacht aan het ontvallen van leden. Al 7 nieuwe leden hebben zich gemeld dit jaar, die met ons veilig en gezellig willen gaan fietsen. Hen verwelkomen wij dan van harte.

Alle leden van de fietsclub zullen nog per e-mail/ post geïnformeerd worden over het definitief doorgaan van de geplande activiteiten op 10 juni a.s. Mogelijk zal men zich van tevoren moeten opgeven indien de maximale aantallen voor fietsen en vergaderen daartoe aanleiding geven. Mochten anderen ook lid willen worden van onze club, dan kunnen zij zich bij mij melden.

Jan Mermans, coach
e-mail: j.mermans@onsbrabantnet.nl
tel.: 06 38830597

Terug naar "Alle actualiteiten op een rijtje"