PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Terug naar "Alle actualiteiten op een rijtje"

‘Samen’ heeft nog nooit zoveel betekenis gehad als afgelopen jaar. Het jaar 2020 was een jaar dat niemand had durven voorspellen. Een jaar vol onzekerheden maar vooral ook uitzonderlijk en onvoorstelbaar. Het jaar ligt nu gelukkig achter ons en daar kunnen we met zijn allen blij mee zijn. Vanaf nu kijken we vooruit en hopen, op termijn, weer onze fietstochten etc. te kunnen organiseren, waar de deelnemers van kunnen genieten zonder belemmerd te worden door wat voor lockdown dan ook. De tochten zullen hopelijk ook bijdragen aan een goede gezondheid en dat een goede weerstand belangrijk is, is wel gebleken. We kunnen weer sportief en sociaal bezig zijn in de loop van het jaar. Het jaar begint in ieder geval goed nu er meer zicht komt op de vaccins tegen het coronavirus.

Op donderdag 11 maart a.s. staat daarom, in principe, onze jaarlijkse voorjaarsbijeenkomst als voorbereiding op het nieuwe seizoen gepland. Ook blikken we toch even terug op het afgelopen seizoen ondanks dat we het over 2020 misschien liever niet meer willen hebben.
De clubleden ontvangen nog persoonlijk een uitnodiging met vermelding van de juiste locatie, het tijdstip en de agenda.

Mocht u het ook leuk vinden om met een groep te fietsen, onderweg te picknicken, een terrasstop te houden en gezellig wat te praten, neem dan contact op met mij en dan zal ik u over alle gegevens van de fietsclub en over de vermelde bijeenkomst informeren. U bent als geïnteresseerde
welkom op de bijeenkomst om van de sfeer binnen de club te proeven en kennis te maken met de andere leden. Gelieve u dan wel bij mij aan te melden. Voor koffie met iets lekkers wordt gezorgd.

Voor allen een heel gelukkig en vooral gezond 2021!

Met een warme groet,
Jan Mermans (coach)
e-mail: j.mermans@onsbrabantnet.nl
tel.: 06 38830597

Fietsen 2021

Terug naar "Alle actualiteiten op een rijtje"