PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Terug naar "Alle actualiteiten op een rijtje"

Wist u dat leden die buiten Aalst-Waalre en Valkenswaard wonen al geruime tijd de Nieuwsbrief via de e-mail krijgen? Het is voor onze vrijwillige bezorgers namelijk niet te doen om daar de Nieuwsbrief fysiek door de brievenbus te duwen.

Binnen Aalst-Waalre en Valkenswaard krijgt iedereen de gedrukte versie van de Nieuwsbrief vijf keer per jaar netjes thuisbezorgd door onze trouwe bezorgers. Toch krijgen we vanuit onze leden regelmatig het verzoek om naast de papieren versie ook de Nieuwsbrief per e-mail te versturen. Hoewel u de digitale versie ook op de website kunt lezen, vinden veel mensen het fijn om ook de digitale versie te ontvangen via hun e-mail.

Vanaf heden kunt u ervoor kiezen om naast de gedrukte versie ook de digitale versie te ontvangen, zodat u die direct kunt lezen via uw computer,
tablet of smartphone. Omdat het een optie is en we anderen niet onnodig willen spammen, moet u zich daarvoor actief aanmelden. Dus, wilt u voortaan naast de gedrukte versie ook de digitale versie per e-mail krijgen, stuur dan per e-mail een verzoek naar secretariaat@pvge-awv.nl, zodat wij het voor u in orde kunnen maken. De digitale versie wordt verstuurd in het weekend waarin u ook de gedrukte versie ontvangt.

Terug naar "Alle actualiteiten op een rijtje"