PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Terug naar "Alle actualiteiten op een rijtje"

Lunch op ZondagIedere 2zondag van de maand om 13:00 uur bij Harba Lorifa, Heerkensdreef 20, 5552BG Valkenswaard. Harba Lorifa bevindt zich achter Sportpark Den Dries en zwembad De Wedert.

 prettig om op veilige afstand voor een gezellige lunch in klein gezelschap bij elkaar te komen. De opzet is dat Harba Lorifa iedere 2e zondag van de maand om 13.00 uur een lunch verzorgt voor de leden van de PVGE Aalst-Waalre In deze tijd is het niet vanzelfsprekend dat we met familie, vrienden of bekenden gezellig samen kunnen zijn. Daarom is het juist nú

en Valkenswaard. Samen met Harba Lorifa zorgen we voor de 1,5 meter onderlinge afstand. Van de eerste lunch op 11 oktober treft u hiernaast een verslag. De volgende lunches staan even ‘op pauze’ vanwege de recente corona horecastop. Zodra het weer kan en mag, pakken we de draad weer op! Voor inlichtingen en aanmelden voor een lunch kunt u contact opnemen met Ria Smits tel. 040-8425755, b.g.g. Fien Wegter tel. 040-2016072.

Verslag van de eerste Lunch op Zondag
Elkaar ontmoeten en samen lunchen op zondag, is op 11 oktober van start gegaan. We hadden er zin in deze activiteit op te zetten en de ‘saaie’ zondag voor velen van ons een kleurtje te geven. Het was gezellig en in overleg met Harba Lorifa hebben we nóg betere afspraken gemaakt voor de volgende lunches.
Voor de lunch in november hadden we al 11 aanmeldingen. Geweldige animo en we hoopten op nog meer. Toen kwam dinsdag 13 oktober en de boodschap van dhr. Rutte. Lockdown! Niks lunch of gezellig samenkomen. Natuurlijk moeten we de regels opvolgen en annuleren we voorlopig deze lunches. Maar we komen terug met Lunch op Zondag! Zodra het kan en mag, laten wij het u weten en willen wij u heel graag weer ontmoeten. Blijf gezond! 

Werkgroep Lunch op Zondag
Fien Wegter, Eugenie Baken en Ria Smits

Terug naar "Alle actualiteiten op een rijtje"