PVGE
PVGE

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard

Samen actief, samen sterk

Ons afdelingssecretariaat vervult een centrale rol in onze communicatie. Hier kunt u in principe met al uw vragen terecht en wordt u (indien nodig) doorverwezen naar het juiste contactadres.
Het afdelingssecretariaat is bereikbaar via:
Postadres:   De Vrieshof 6, 5581 TW  Waalre
Telefoon: (040) 252 04 97
Voor e-mailcontact, klik hier

NB De voorkeur gaat uit naar e-mailcontact


 

Onze Afdelingsnieuwsbrief

De elektronische versie van de laatste vijf door ons van de Nieuwsbrief-Redactie ontvangen afdelingsnieuwsbrieven kunt u hier lezen en downloaden:

 De meest recente activiteitenkalender kunt u vinden in de meest recente Nieuwsbrief, in het achterste gedeelte.

==========================================

Voortaan een korter e-mailadres voor onze afdeling

We hebben het vaak van u gehoord en u heeft gelijk: het is soms erg lastig om de e-mailadressen van onze afdeling foutloos in te typen op uw computer of uw tablet. Het is bij voorbeeld een hele uitdaging om het volgende adres te typen: ledenadministratie@pvge-aalstwaalre-valkenswaard.nl. Als u daarin een typefoutje maakt zal de mail nooit goed aankomen. Wij hebben goed geluisterd en hebben een flinke verbetering gevonden. U kunt nu voortaan een korter en eenvoudiger emailadres gebruiken. De ledenadministratie kunt u mailen via: ledenadministratie@pvge-awv.nl. Daarmee is het doorgeven van wijzigingen in uw persoonlijke omstandigheden nog makkelijker zoals b.v. een adreswijziging, email/telefoonwijziging of een opzegging. Op dezelfde manier kunt u nu ook e-mailen met andere adressen van onze afdeling zoals:

=========================================